1/ Høns i asparges i tartelet | kr 94,- |
2/ Hønsesalat på plukket salat m. asparges, bacon og ananas | kr 94,- |
3/ Lakseroulade m. hjemmelavet pikantost, serveret med kryddeurte dressing | kr 123,- |
4/ Torskeanretning med dampet torsk, med rejer og krydderurte dressing | kr 123,- |
5/ Stegt laks med hvidløgsmarinerede rejer på urter julienne, dertil dilddressing | kr 123,- |
6/ Rejecocktail | kr 123,- |
7/ Tunmousse på plukket salat, rejer, citron, kaviar og dilddressing | kr 120,- |
8/ Supper med tilbehør | kr 94,- |
Der serveres brød til forretter |
Kartofler (der vælges to slags) |
1/ Flødekartofler klassisk eller med rødpeber | 2/ Pommes Risoles med timian/sesam |
3/ Pommes Rösti med rød pesto | 4/ Tårnkartoffel med bacon, tomat og ost |
5/ Hvide kartofler med persille |
Salater (Der vælges to slags salater) |
1/ Brocolisalat | 2/ Grønsalat med haricots verts, agurk, rødløg, cherrytomater, i æbleeddikke/olivenolie |
3/ Pastasalat m. porre, gulerødder, rødbpeber i olie/eddikedressing | 4/ Tomatsalat med fetaost og rødløg |
5/ Waldorff salat |
1/ Oksefilet, pestomarineret, serveres med rødvinssky | kr 281,- |
2/ Gammeldags kalvesteg, stegt som vildt, med vildt sovs, waldorff, asier og tyttebær | kr 259,- |
3/ Skinke, honningmarineret med paprikasauce | kr 231,- |
4/ Svinefilet, hvidløgsmarineret, serveres med karrycreme | kr 231,- |
5/ Svinemørbrad med tomatpesto og pigmentcreme | kr 238,- |
6/ Gammeldags kalvesteg, stegt som vildt, med vildt sovs, waldorff, asier og tyttebær | kr 259,- |
7/ Kalvefilet Provence, marineret med portvinssky | kr 274,- |
8/ Oksemørbrad m. braiserede rødløg, | kr 317,- |
Desserter og kager, sødt (Der vælges én dessert) |
1/ Islagkage m. enten chokolade, jordbær eller karamelsmag | kr 106,- |
2/ Brownie med is | kr 106,- |
3/ Rababer/æble trifli, flødeskum og rasp | kr 106,- |
4/ Citronfromage | kr 94,- |
5/ Panna cotta med granatæble, vanilje med brombærcoulis og chokolade snirkler | kr 108,- |
6/ Pandekager med is og nødder | kr 106,- |
7/ Nøddekurv med frugt og råcreme | kr 106,- |
8/ Fløderand med frugt i chokoladeskål | kr 79,- |
9/ Creme brûlée med lakrids/havtorn og appelsin coulis | kr 101,- |
10/ Henkogt frugt/frisk frugt med råcreme | kr 96,- |
1/ Kartoffelsuppen med porrer og bacon | kr 94,- |
2/ Tomatsuppe med nudler | kr 94,- |
3/ Aspargessuppe med kødboller | kr 94,- |
4/ Karrysuppe med kylling og peberfrugt | kr 94,- |
5/ Boller med pålæg | kr 108,- |
6/ Pålæg/ostebræt m. 4 slags pålæg + 2 slags ost | kr 130,- |
7/ Hotdog med tilbehør | kr 108,- |
8/ Biksemad | kr 94,- |
Vælg 2 slags kartofler:
1/ Pommes risoles m. sesam • 2/ Rösti m. peto • 3/ Flødekartofler • 4/ Kartoffeltorn m. baceo og mozarella